SAIL Amsterdam - Tall Ship Minerva Google+

SAIL Amsterdam

Sail Amsterdam Van 19 tot en met 23 augustus 2015 wordt Amsterdam wederom thuishaven voor één van de grootste maritieme manifestaties ter wereld: SAIL Amsterdam. Vele Tall Ships en Windjammers zullen Amsterdam aandoen en er worden miljoenen toeschouwers verwacht. Met het thema “Van Gouden verleden naar Gouden toekomst” zal dit het nautisch hoogtepunt van de zomer van 2015 zijn.

Vaar mee met Tall Ship Minerva naar SAIL Amsterdam

Tall Ship MinervaOm met uw relaties, collega’s, familie of vrienden te midden van de activiteiten te komen kunt u een Tall Ship exclusief voor uw gezelschap huren of losse tickets boeken voor een dagtocht of avondvaart. Geniet in een bijzondere ambiance, op een klassiek zeilschip met luxe, comfort en een sfeervolle inrichting. Uiteraard verwent de bemanning u onderweg graag met lekkere hapjes!

Bekijk hier de LAST MINUTE arrangementen:

Download hier de flyer met alle SAIL groepsarrangementen!

Zoekt u een vaartocht voor u alleen, met z’n tweeën of met een klein groepje: boek dan hier uw losse tickets in onze Ticketshop.

Vaartochten – opstaplocatie & parkeren
Westkade 1
1506 BA Zaandam

De schepen vertrekken vanaf Centrum Zaandam vanaf de kade naast het Zaantheater. Er zijn diverse parkeergarages en betaald parkeerterrein de Burcht (€6 voor een dagkaart) op enkele minuten loopafstand. Het is ca 15 minuten lopen vanaf CS Zaandam of enkele minuten vanaf de dichtstbijzijnde bushalte.

Vraag een groeps-offerte (va 10 personen) aan bij A La Carte Cruises via 075-684 14 11 of info@alacartecruises.nl.