Vacature medewerker reserveringen en marketing (3-5 dgn/week) - vervuld - Tall Ship Minerva Google+

Vacature medewerker reserveringen en marketing (3-5 dgn/week) – vervuld

Minerva SailingTall Ship Minerva kan groepen van 20 tot 120 gasten ontvangen voor een (dag)tocht op zee. Het schip wordt ingezet voor bedrijfsuitjes, meetings, relatie evenementen, (trouw)feesten, en zeiltochten tijdens evenementen. De Minerva neemt ieder jaar deel aan een aantal Nederlandse en buitenlandse evenementen. Thuishaven is Scheveningen, waar met name in voor- en najaar wordt gevaren.

Ons kantoor is gevestigd in Nature Parc Twiske Amsterdam en wordt gedeeld met de collega’s van ons zusterbedrijf Twiske Haven. Je werkt op kantoor, maar bezoekt ook af en toe het schip in Scheveningen.

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van A tot Z van een event aanvraag. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, familiedag, een bruiloft met alles er op en er aan, een meeting of sailing dinner. Jij zorgt er voor dat de klant een passend programma krijgt aangeboden en verzorgt vervolgens de administratie hiervan, de planning van de bemanning, de bestellingen van de catering en de aftersales. Zo ben jij de belangrijke schakel tussen de klant en het schip.

Tevens ga je actief aan de slag om het schip te verhuren. Dat betekent promotie zowel online, offline als op het schip zelf. Ons visitekaartje, de Minerva zelf, komt tenslotte steeds in andere havens. Je neemt actief contact op met SAILS in heel Europa om de Minerva daar zoveel mogelijk in te zetten. Je onderhoudt de contacten met de boekingskantoren in Duitsland en je beheert de ticketshop voor zeiltochten met losse ticketverkoop. De komende tijd ga je eerst aan de slag met het invullen van onze nieuwe website en het beheren van de social media kanalen.

Daarnaast regel je zo nodig operationele zaken voor het schip, zoekt oplossingen als er bijv. iets vervangen/gerepareerd moet worden, je reserveert ligplaatsen in havens en ondersteunt je varende collega’s vanaf kantoor indien nodig, en soms bij de uitvoering aan boord.

 Wat vragen we?

  • Je bent commercieel ingesteld en hebt een enthousiaste proactieve houding.
  • Je hebt ervaring met social media en bent creatief in het bedenken van promotie acties.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse, Duitse (vereiste!) en Engelse taal in woord en geschrift.
  • MBO-niveau met enkele jaren ervaring of HBO-niveau starter
  • Affiniteit met zeilen/watersport/boten en hospitality is een pré.

Wat bieden we?

  • Een kleinschalige organisatie met een inspirerende werkomgeving midden in de natuur.
  • Partime of fulltime dienstverband, in overleg vast te stellen.
  • Een dienstverband tot en met 30 september, bij tevredenheid te verlengen.
  • Een marktconform salaris (€1.800 – 2.350 bruto afhankelijk van ervaring)

Interesse? Stuur je cv met foto en motivatie toe aan info@tallshipminerva.nl.