Wereld Haven Dagen Rotterdam - Tall Ship Minerva Google+

Wereld Haven Dagen Rotterdam

WHD

In 2019 vinden de Wereld Haven Dagen plaats op 6, 7, en 8 september. Tijdens de Wereld Haven Dagen worden alle facetten van de haven aan de bezoeker getoond. Haven en stad zijn in Rotterdam nauw met elkaar verbonden. Bezoekers worden op een informatieve en ludieke manier geïnformeerd over wat er in de haven gebeurt en er staat veel havenspektakel op het water geprogrammeerd.

De haven(gerelateerde)- bedrijven op de kades presenteren zich met zoveel mogelijk bijzonder havenmaterieel, grote kranen, innovatieve projecten en schepen die van binnen bezocht mogen worden. Ook wordt er een goed beeld gegeven van de carrièremogelijkheden in de haven op een arbeidsmarktcommunicatie plein en zijn er tal van kinderactiviteiten. Daarnaast zijn de excursies een essentieel onderdeel van het programma. Deze minireisjes brengen u per boot, bus, trein of zelfs vliegtuig bij de meest uiteenlopende bedrijven.

Geniet op het water tijdens een havenrondvaart met Tall Ship Minerva. Indien weer en verkeer het toelaten worden zeilen gehesen, u bent van harte welkom om mee te helpen. En kom gerust even in de stuurhut bij de kapitein kijken!

Tall Ship exclusief voor uw gezelschap

Tall Ship MinervaHaven en stad zijn in Rotterdam nauw met elkaar verbonden en tijdens de  Wereld Haven Dagen wordt dat nog eens benadrukt. Een prachtig moment voor havengebonden bedrijven om met collega’s gezellig het water op te gaan of om uw relaties de grootsheid van de Rotterdamse haven te tonen. Charter dan een groot zeilschip exclusief voor uw gezelschap voor een middagtocht, avondvaart of vuurwerktocht!

Bent u geïnteresseerd in een groepsarrangement tijdens de Wereld Haven Dagen? Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden. Vraag hier direct een offerte aan!