Havenfeesten - Tall Ship Minerva Google+

Havenfeesten

Sail ParadeWie houdt er niet van nautische evenementen ? Het is toch een prachtig gezicht, zoveel verschillende bootjes en schepen op het water ! En vaak een ongedwongen sfeer waar vele liefhebbers samenkomen.

De Minerva is jaarlijks op een tal van de Europese havenfeesten aanwezig. Om een paar bekende namen te noemen: Hamburger Hafengebeurtstag, Kieler Woche, Hanse Sail Rostock en diverse Baltic Sails. Daarnaast is er ook volop gelegenheid in Nederland: North Sea Regatta, Vlaggetjesdag Scheveningen, IJmuiden Havenfestival en Wereldhavendagen Rotterdam.

 

SAIL OP SCHEVENINGEN  20 – 23 JUNI 2019

Opnieuw wordt Scheveningen de finishplaats van een groot internationaal maritiem evenement. Tientallen grote zeilschepen komen naar de badplaats, omdat hier dan de finish is van de Liberty Tall Ship Regatta.

Tien tot vijftien klassieke windjammers en rond de twintig middelgrote zeezeilschepen komen daarvoor naar de Scheveningse haven. Veel van deze schepen varen over de hele wereld en zijn alleen te zien bij de grote internationale maritieme evenementen zoals Sail Amsterdam, maar nu dus ook voor het eerst in Den Haag!

Beleef het mee aan boord van de Minerva en reserveer via http://www.sailopscheveningen.nl/arrangementen/groepsarrangementen/cruises/

of info@tallshipminerva.nl

 

Zakelijk zeilen

Om met uw klanten of collega’s te midden van de activiteiten te komen kunt u Tall Ship Minerva exclusief voor uw gezelschap huren voor een dagtocht of avondvaart. Leer uw medewerkers eens van een totaal andere kant kennen of ontvang uw relaties in een bijzondere ambiance, op een zeilschip met luxe, comfort en een sfeervolle inrichting. Uiteraard bieden we u ook passende catering, afgestemd op uw wensen en iedere mogelijke gelegenheid.

U kunt uw bedrijf tijdens deze evenementen natuurlijk prachtig in the picture zetten door een vaartocht met de Minerva te maken, uiteraard worden uw vlaggen dan in top gehesen !

Vraag hier direct een offerte aan.