Havenfeesten - Tall Ship Minerva Google+

Havenfeesten

Sail ParadeWie houdt er niet van nautische evenementen ? Het is toch een prachtig gezicht, zoveel verschillende bootjes en schepen op het water ! En vaak een ongedwongen sfeer waar vele liefhebbers samenkomen.

De Minerva is jaarlijks op een tal van de Europese havenfeesten aanwezig. Om een paar bekende namen te noemen: Hamburger Hafengebeurtstag, Kieler Woche, Hanse Sail Rostock en diverse Baltic Sails. Daarnaast is er ook volop gelegenheid in Nederland: North Sea Regatta, Vlaggetjesdag Scheveningen, IJmuiden Havenfestival en Wereldhavendagen Rotterdam.

Zakelijk zeilen

Om met uw klanten of collega’s te midden van de activiteiten te komen kunt u Tall Ship Minerva exclusief voor uw gezelschap huren voor een dagtocht of avondvaart. Leer uw medewerkers eens van een totaal andere kant kennen of ontvang uw relaties in een bijzondere ambiance, op een zeilschip met luxe, comfort en een sfeervolle inrichting. Uiteraard bieden we u ook passende catering, afgestemd op uw wensen en iedere mogelijke gelegenheid.

U kunt uw bedrijf tijdens deze evenementen natuurlijk prachtig in the picture zetten door een vaartocht met de Minerva te maken, uiteraard worden uw vlaggen dan in top gehesen !

Vraag hier direct een offerte aan.

Boek Tickets – kleine groepen en privé

Beleef de grootste havenfeesten midden in het spektakel. Als VIP op het water het beste uitzicht op de parades en regatta’s of genieten van een culinaire zeiltocht. Een brunchtocht of een barbecue – actief zeilen of een relax cruise met zonsondergang.

Tickets voor zeiltochten met de Minerva worden verkocht via A La Carte Cruises. Ga hier direct naar de Ticket Shop!