Nautische Winterborrel - Tall Ship Minerva Google+

Nautische Winterborrel

Minerva by NightDe prachtige witte driemaster Minerva is de locatie bij uitstek voor een informele borrel of receptie met een nautische touch. Nodig uw medewerkers of relaties eens uit voor een hapje en een drankje in een bijzondere omgeving om hen te bedanken voor het afgelopen jaar en om samen uit te kijken naar een spetterend 2017. U bent welkom aan boord van de Minerva in de haven van Enkhuizen deze winter.

2 Uurtjes gezellig aan boord borrelen met drankjes uit het Hollandse assortiment. De crew serveert een heerlijk assortiment van borrelhapjes. Uiteraard wordt er een gezellig muziekje gedraaid!

nieuwjaarsborrelPrijs per persoon: € 37,50.
Inbegrepen: scheepshuur 3 uur haven, luxe borrelhapjes koud en warm (5 p.p.), 3 uur afkoop Hollandse bar.
Exclusief: sterk alcoholische dranken.
Min. 30 – max. 120 gasten. Kleinere groepen op aanvraag.
Tarieven excl. 6% btw.
Start- en eindtijden zijn naar keuze aan te passen.

Naar keuze kunt u uw verblijf aan boord uitbreiden met een diner vooraf. Bekijk hier de Winter Cateringlijst.

Optionele vaartocht van 1 uur
Hoe maakt u uw borrel nu echt uniek? Door vooraf aan het feest een heuse vaartocht te maken. Een echte Wintervaartocht betekent heerlijk uitwaaien en daarna comfortabel binnen borrelen. De bovenbar biedt tijdens de vaartocht een goede beschutting bij een buitje en als het lekker weer is, dan is het uiteraard prima aan dek vertoeven.
Vaartocht van 1 uur: EUR 10,00 p.p. excl. 6% btw.

De vaartocht is onder voorbehoud van de weersomstandigheden. Indien de kapitein vanwege het weer of ijs besluit de tocht af te gelasten, dan kunt u het schip dit uur in de haven gebruiken voor een eerdere start van de borrel.

Vraag hier direct uw offerte aan !