Vergaderen op het Water Google+

Meetings|Trainingen|Workshops|Presentaties

MeetingroomReview score Tall Ship Minerva

Doe inspiratie op in deze bijzondere ambiance en kom tot uw beste ideeën en afspraken ooit !

Vergaderarrangement met Vaartocht

Hele Dag
Salon - vergaderopstellingOm 09.30 uur bent u welkom aan boord in de haven van Scheveningen. Uw gasten worden welkom geheten met een ontvangst naar keuze. Rond 10.00 uur kunt u van start gaan met uw vergadering. De opstelling in de salon wordt met u overlegd en u kunt gebruik maken van een groot scherm, een podium en microfoon. In de pauze zorgt de bemanning voor verse koffie en desgewenst een chocolade treat zodat uw gasten met hernieuwde energie de tweede helft van de vergadering ingaan.

koffie thee broodjesRond 13.00 uur kunt u genieten van een (buffet)lunch naar keuze.

Na de lunch vaart het schip uit. Een imposante verschijning die in de haven altijd belangstelling weet te trekken ! Tijdens het varen vindt iedereen al snel zijn plekje, de een aan het roer, de ander hijst de zeilen en de toekijkers nemen nog een drankje bij dit machtige schouwspel. Uw zeilcruise brengt u langs de Zuid-Hollandse kusten, waar u een prachtig uitzicht heeft op de pier en boulevard van Scheveningen. Uw gasten kunnen nu nog eens informeel met elkaar de agendapunten van de ochtend doorspreken en elkaar op een hele andere wijze leren kennen !

vergaderlocatie den haagIn de tweede helft van de middag kan naar keuze een borrelgarnituur worden geserveerd. Rond 17.00 uur eindigt uw vergader-zeilarrangement in de haven van Scheveningen.

Halve Dag
Van 14.00 tot 17.00 uur vergadert u aan boord terwijl het schip afgemeerd ligt in de haven. Aansluitend maakt u een ontspannende vaartocht van 2 uur om de dag op een leuke manier af te sluiten. Rond 19.00 uur eindigt uw arrangement en kunt u naar keuze verlengen met een diner. Een lunch vooraf behoort ook tot de mogelijkheden.

Prijs per persoon hele dag: € 41,25 / halve dag: € 27,50.
Inbegrepen: scheepshuur, vaartocht van 3 / 2 uur.
Min. 40 – max. 120 gasten. Kleinere groepen op aanvraag.
Tarieven zijn excl. 6% btw. Drankjes zijn niet inbegrepen.
Start- en eindtijden zijn naar keuze aan te passen.

De Minerva kan ook al uw catering wensen vervullen, van lunch en borrelhapjes tot barbecue of buffet. Bekijk hier de Cateringlijst.

Langere en kortere vergaderarrangementen op aanvraag, zowel in de haven afgemeerd als varend.

Vraag hier direct uw offerte aan !