Bedrijfsuitje / Teambuilding - Tall Ship Minerva Google+

Teambuilding: Actief Zeilen !

Aan de touwenEen bedrijfsuitje aan boord van een Tall Ship is een unieke manier om teambuilding te combineren met een dagje uit met collega’s. Om 14.00 uur bent u welkom aan boord in de haven van Scheveningen. Als iedereen aan boord is vaart het schip uit. Een imposante verschijning die in de haven altijd belangstelling weet te trekken !

De kapitein heet u welkom en legt het programma uit. Uw gasten worden in 3 groepen verdeeld: voordek, hoofddek en achterdek. Elke groep wordt door een bemanningslid begeleid en de groepen zullen het schip zelf actief gaan zeilen !

Nadat het schip de haven is uitgevaren wordt de kop in de wind gezet en worden de zeilen op de hand gehesen. Dat vereist power ! Als alle zeilen staan dan brengt de kapitein het schip op koers en worden de zeilen getrimd (afgesteld afhankelijk van de windrichting).

op de boegsprietDe groepen worden dan bij andere scheepse activiteiten betrokken. Op het voordek wordt er geoefend met afmeren en trossen gooien om de bolders, een leuk competitie element. Op het middek wordt een korte workshop schiemannen gegeven, dit is de kunst van knopen en splitsen. De achterdekgroep krijgt uitleg van de kapitein over de navigatie en communicatieapparatuur. En uiteraard kan iedereen die dat wil ook zelf aan het roer staan! De groepen wisselen daarna van locatie en helpen tussendoor uiteraard om het schip overstag te laten gaan.

Uw zeiltocht brengt u langs de Zuid-Hollandse kusten, waar u een prachtig uitzicht heeft op de pier en boulevard van Scheveningen. Uw arrangement eindigt om 17.00 uur weer in de haven.

Prijs per persoon: € 40,00
Inbegrepen: vaartocht van 3 uur, instructie van beschreven activiteiten.
Min. 40 – max. 120 gasten. Kleinere groepen op aanvraag.
Tarieven zijn excl. 6% btw. Drankjes en catering zijn niet inbegrepen.
Start- en eindtijden zijn naar keuze aan te passen.

Naar keuze kunt u uw verblijf aan boord verlengen met langer varen, een borrel en/of diner:
– Uur extra varen € 10,00 pp excl. 6% btw.
– Uur extra in de haven € 2,50 pp excl. 6% btw.
– Drankafkoop 3 uur (hollandse bar) €16,50 pp excl. 6% btw.
– Keuze aan diverse borrelgarnituren (onderweg of bij de borrel achteraf) va € 2,00 pp excl. 6% btw. Bekijk hier de Cateringlijst.
– Diners va € 17,50 pp excl. 6% btw. Bekijk hier de Cateringlijst.

Vraag hier direct uw offerte aan!