Sailing & Speedboat - Tall Ship Minerva Google+

Sailing & Speedboat

powerboatsCombineer het beste van twee werelden: zeilen met een Tall Ship & speedboat varen ! Een origineel idee voor uw bedrijfsuitje.

Tall Ship Minerva kan groepen van 40 tot 120 gasten ontvangen voor een zeiltocht op zee. Als de zeilen eenmaal gezet zijn, komt de speedboat langszij en kunnen alle gasten een spectaculaire rib ride meemaken !

Minerva under sailOm 14.00 uur bent u welkom aan boord in de haven van Scheveningen. Als iedereen aan boord is, vaart het schip uit. Een imposante verschijning die in de haven altijd belangstelling weet te trekken ! Tijdens het varen vindt iedereen al snel zijn plekje, de een aan het roer, de ander hijst de zeilen en de toekijkers nemen nog een drankje bij dit machtige schouwspel. Uw zeiltocht brengt u langs de boulevard, pier en Zuid-hollandse duinlandschappen. U kunt naar keuze actief meehelpen met het zeilen, sturen en navigeren van het schip.

Minerva & SpeedboatOnderweg stapt u (met reddingsvest en onder begeleiding van Minerva crew) over in de speedboat. Op open water laten we de motoren brullen en kan het spektakel beginnen. Houd je goed vast voor de Rallyrun met 100% POWERBOAT adrenaline! Om 17.00 uur komt u weer aan boord van de Minerva terug in de haven.

De Minerva kan ook al uw catering wensen vervullen, van lunch en borrelhapjes tot barbecue of buffet. Vraag naar de mogelijkheden !

Prijs per persoon: va € 47,50.
Inbegrepen: 3 uur scheepshuur varend Minerva, powerboat (voor iederereen ca 1 keer rib ride van ca 10-15 min.)
Min. 40 – max. 120 gasten. Kleinere groepen op aanvraag.
Tarieven zijn excl. 6% btw. Catering en drankjes zijn niet inbegrepen.
Start- en eindtijden zijn naar keuze aan te passen.

Naar keuze kunt u uw verblijf aan boord verlengen met langer varen, een borrel en/of diner:
– Uur extra varen € 10,00 pp excl. 6% btw.
– Uur extra in de haven € 2,50 pp excl. 6% btw.
– Drankafkoop 3 uur (hollandse bar) € 16,50 pp excl. 6% btw.
– Borrelhapjes va € 2,00 pp / Diners va € 17,50 pp excl. 6% btw. Bekijk hier de Cateringlijst.

Vraag hier direct uw offerte aan !