Sailing Dinner - Tall Ship Minerva Google+

Sailing Dinner

Minerva SailingOm 18.00 uur bent u welkom aan boord in de haven van Scheveningen. Als iedereen aan boord is, vaart het schip uit. Een imposante verschijning die in de haven altijd belangstelling weet te trekken !

Tijdens het varen vindt iedereen al snel zijn plekje, de een aan het roer, de ander hijst de zeilen en de toekijkers nemen nog een drankje bij dit machtige schouwspel. Uw zeiltocht brengt u langs de boulevard, pier en Zuid-Hollandse duinlandschappen.

borrelU kunt naar keuze actief meehelpen met het zeilen, sturen en navigeren van het schip. Er is (daarnaast) voldoende tijd om met elkaar bij te praten, gezellig te borrelen of informeel te vergaderen of te brainstormen. Verandering van omgeving, frisse wind, eindeloze vergezichten en het verblijf op een prachtig schip scheppen de elementen voor een ontspannen samenzijn.

De crew serveert aan dek een 5-gangen amuse diner:
Amuse van zalm gevuld met bieslookroomkaas
Pommodori-paprikasoep
Garnalen cocktail
Champignons uit de oven met kruidencrème
Mini-stoofpotje van kip, aardappelpartjes in de schil en rozemarijn

Minerva by NightAan dek geniet u van de ondergaande zon, die de hemel in prachtige schakeringen rood kleurt. Op warme zomeravonden is het prima aan dek vertoeven. Als het iets frisser wordt, dan kunt u van de bar in het dekhuis gebruik maken. Maakt u er graag een swingend feestje van? Dan kan in de grand salon een dansvloer gecreëerd worden, waarbij de bar benedendeks u van de drankjes voorziet.

Rond 21.00 uur eindigt uw zeilarrangement in de haven van Scheveningen. Het feest kan desgewenst in de haven verlengd worden. U kunt er ook voor kiezen om eerder aan boord te komen voor een inleidende borrel.

Prijs per persoon: € 56,00.
Inbegrepen: 3 uur scheepshuur varen, Amuse diner.
Min. 40 – max. 120 gasten. Kleinere groepen op aanvraag.
Tarieven zijn excl. 6% btw. Drankjes zijn niet inbegrepen.
Start- en eindtijden zijn naar keuze aan te passen.

Naar keuze kunt u uw verblijf aan boord verlengen met langer varen, een luxer menu en/of dessert:
– Uur extra varen € 10,00 pp excl. 6% btw.
– Uur extra in de haven € 2,50 pp excl. 6% btw.
– Uur drankafkoop 3 uur (hollandse bar) € 16,50 excl. 6% btw.
– Amuse Verrassingsdessert € 4,00 p.p. excl. 6% btw.
Bekijk hier de Cateringlijst voor alle mogelijkheden.

Vraag hier direct een offerte aan !