Sailing & BBQ - Tall Ship Minerva Google+

Sailing & BBQ

Minerva under sailWelkom aan boord van Tall Ship Minerva!

Om 17.00 uur bent u welkom aan boord in de haven van Scheveningen. Als iedereen aan boord is, vaart het schip uit. Een imposante verschijning die in de haven altijd belangstelling weet te trekken !

Tijdens het varen vindt iedereen al snel zijn plekje, de een aan het roer, de ander helpt met zeilen en de toekijkers nemen nog een drankje bij dit machtige schouwspel. Uw vaarltocht brengt u langs de boulevard, pier en Zuid-hollandse duinlandschappen. Tijdens de korte vaartocht wordt meestal 1 zeil gehesen en op de motor gevaren. Wilt u echt gaan zeilen ? Verleng uw zeiltocht dan naar 2 of liever 3 uur zeilen.

BBQU keert om 18.00 uur weer terug in de haven, waar u een half uurtje kunt borrelen terwijl de bemanning de barbecue voorbereidt ! Aan dek kunt u daarna genieten van heerlijke live cooking. Onze chef biedt u de keuze uit kipsaté, runderburger, lendebiefstuk, barbecueworstjes, gepofte aardappel  met sourcream, maïskolf in een kruidige botersaus, gemengde groene salade, Italiaanse pasta salade, kartoffelsalade met lente-ui, stokbrood, kruidenboter en sauzen. Om 20.00 uur eindigt uw arrangement in de haven.

Prijs per persoon: € 42,50
Inbegrepen: 1 uur scheepshuur varen, 2 uur scheepshuur haven Barbecue Traditionelle
Min. 40 – max. 120 gasten. Kleinere groepen op aanvraag.
Tarieven zijn excl. 6% btw. Drankjes zijn niet inbegrepen.
Start- en eindtijden zijn naar keuze aan te passen.

Naar keuze kunt u uw verblijf aan boord verlengen met:
Langer varen, drankafkoop, een borrel en/of dessert
– Uur extra varen € 10,00 pp excl. 6% btw.
– Uur extra in de haven € 2,50 pp excl. 6% btw
– Drankafkoop 3 uur (hollandse bar) € 16,50 pp excl. 6% btw
– Dessert va € 5,00 p.p. excl. 6% btw.
U kunt naar keuze een luxere variant van de barbecue nemen:
– BBQ deluxe met vlees en vis à € 4,00 toeslag
– Culinaire BBQ met hele ossenhaas, gevulde varkenslende, lamsbiefstukjes, visspiezen, en mooie salades à € 7,00 toeslag.
Bekijk hier de Cateringlijst voor alle mogelijkheden.

De vaartocht is onder voorbehoud van de weersomstandigheden. Indien de kapitein vanwege het weer besluit de tocht af te gelasten, dan kunt u het schip dit uur in de haven gebruiken voor een borrel voorafgaande aan de BBQ.

Ook in andere havens mogelijk, vraag hier een offerte aan.