Haringparty - Tall Ship Minerva Google+

Varende Haringparty

haring happenScheveningen staat bekend om de vele haringparties die er jaarlijks plaatsvinden. Het haringseizoen start in juni ieder jaar met de veiling van het eerste vaatje Hollandse Nieuwe in de visafslag in Scheveningen. In 2018 zal dit op 16 juni plaats vinden. Een prima gelegenheid èn een uitstekend seizoen voor een varende haringparty. Verrast u uw relaties of personeel met een bijzondere vaartocht?

Nieuwe HaringOm 16.00 uur bent u welkom aan boord in de haven van Scheveningen. De bemanning begroet u met een uitstekende nieuwe haring met uitjes en korenwijn. Als iedereen aan boord is dan wordt er uitgevaren. Een imposante verschijning die in de haven altijd belangstelling weet te trekken! Tijdens het varen vindt iedereen al snel zijn plekje, de een aan het roer, de ander hijst de zeilen en de toekijkers nemen nog een drankje bij dit machtige schouwspel. Uw zeiltocht brengt u langs de boulevard, pier en Zuid-hollandse duinlandschappen.

uitwaaienOnder het genot van een drankje en de wind in de zeilen kunt u heerlijk ontspannen en de tijd nemen om bij te praten met uw collega’s of relaties. Rond 19.00 uur eindigt uw vaartocht weer in de haven van Scheveningen.

Prijs per persoon: € 34,95
Inbegrepen: Scheepshuur 3 uur varen, ontvangst met haring en korenwijn
Min. 40 – max. 120 gasten.
Tarieven zijn excl. 6% btw. Overige catering en drankjes zijn niet inbegrepen.
Start- en eindtijden zijn naar keuze aan te passen.

Naar keuze kunt u uw verblijf aan boord verlengen met langer varen, borrelhapjes en/of diner:
– Keuze uit diverse borrelgarnituren. Bekijk hier de Cateringlijst.
– Uur extra varen € 10,00 pp excl. 6% btw.
– Uur extra in de haven € 2,50 pp excl. 6% btw.
– Drankafkoop 3 uur (hollandse bar) € 16,50 pp excl. 6% btw.
– Diners va € 17,50 pp excl. 6% btw. Bekijk hier de Cateringlijst.

aan de kadeHet is ook mogelijk een partytent in de haven te plaatsen, zodat uw uw gasten op vaste wal kunt ontvangen. De Minerva kan dan een of meerdere korte vaartochten maken, waarbij uw gasten naar keuze mee kunnen varen. In dit geval kunt u tot ca. 250 gasten ontvangen. Uiteraard kunt u de Minerva ook als locatie in de haven huren, waarbij er niet gevaren wordt. Vraag een offerte aan voor een maatwerkarrangement.

Vraag hier direct uw offerte aan!