Arrangementen - Tall Ship Minerva Google+

Uw Evenement – Zakelijk of Privé

Tall Ship Minerva kan groepen van 40 tot 120 gasten ontvangen voor een vaartocht en tot 175 gasten voor een receptie in de haven. Thuishaven is Scheveningen (Den Haag), maar op aanvraag zijn ook andere afvaarthavens in Nederland en Noord-Europa mogelijk.

Bedrijfsuitjes, Relatie Evenementen & Zaken Diners

relatiedagDe witte driemaster is exclusief te reserveren voor talloze zakelijke doeleinden. Gaat u dit jaar met uw bedrijfsuitje het water op? Lekker actief met alle collega’s bezig zijn en hen op informele wijze leren kennen, ideaal na bijvoorbeeld een fusie van bedrijven of afdelingen. Naar keuze kan er ook een element teambuilding ingebouwd worden. Hoe gaat u uw klanten en relaties dit jaar verder aan u binden? Nodig hen uit voor een ludieke vaartocht en/of een bijzonder zaken diner op een prachtig Tall Ship met uitstekende catering en voortreffelijke service. De bemanning regelt alles zodat u tijd heeft om u met uw gasten bezig te houden.

Kies uw arrangement:

Heeft u een ander programma in gedachten, vraag dan hier een offerte op maat aan.

Speciale Verjaardagen, Huwelijksfeesten & Particuliere Feesten

aan tafelDe Minerva is een prachtige locatie voor een bijzonder feest, een (varende) borrel voor familie en vrienden of een mooi diner ter ere van een bijzondere gelegenheid. We stellen graag samen met u een passend programma op.

Vraag hier direct uw offerte aan !